Jag träffade Caroline &Fredrik över en fika innan dem valde mig som deras fotograf. I flera timmar berättade dem om sin dag och hur dom planerade, fixade och pysslade. Och jag minns att jag blev lite “avis”, dom gjorde verkligen allt tillsammans. Tänk en blivande man som älskar att pyssla!
Ganska snart, ja nästan direkt efter vårt möte fick jag veta att dem ville att jag skulle vara deras bröllopsfotograf.
En solig dag möte jag upp en lite nervös brudgum på Royal Treatment där han skulle bli fixad, vilken lyx.
Brud med sällskap möte jag upp på Soul Skönhet i Ängelholm där dem blev ompysslade.
Därefter var det lunch och ombyte för brud och brudtärnor på en mysig gård utanför Ängelholm. Där togs även en del av porträttbilderna.
Vigseln ägde rum i Förslövs Kyrka och efteråt var det bröllopsfest i Strövelstorps Bygdegård. Och här fick vi se alla detaljerna som brudparet pysslat med det senaste året, det gick verkligen en röd tråd genom hela bröllopet. Sedan väntade en fest full med god mat, härliga skratt, bus, lyckotårar, dåliga skämt, musik och efter brudparets grymma bröllopsdans lämnade jag festen, fullt övertygad om att den kommer att vara lääänge och att Caroline och Fredrik kommer jag att träffa igen.