Jag vill att mina bilder ska få er att kunna bevara stunden och uppleva den om och om igen.

Barnfotografering med Fotograf Linda

Upplevelsen

Jag älskar spontana och lekfulla bilder som speglar just er! Jag vill skapa en mysig fotostund tillsammans där ni kan känna er avslappnade och trygga. Det är i de stunderna vi skapar de bästa bilderna. Varje fotografering är unik och det viktigaste av allt är att vi har roligt!

Platser

För mig är platsen en stor del av fotograferingen. Jag har mina favoritplatser där jag känner till omgivningarna och vet hur ljuset fallet. Ni har kanske en plats som betyder extra mycket för er?! Tillsammans kommer vi fram till den plats ni önskar. Jag brukar rekommendera att ni är på plats en stund innan inbokad tid så att barnet får bekanta sig med miljön.

Bokning

Ni är varmt välkomna att kontakta mig så skickar jag prislista och mer information. Vi bokar sedan in en tid och plats som passar er och barnet. Jag erbjuder fri ombokning om vädret inte är med oss den inbokade dagen. Jag rekommenderar att ni väljer ljus klädsel utan tryck och gärna matchar det med varandra. Det skapar harmoni i bilden.

Urval

Efter fotograferingen får ni inlogg till ett webbalbum där ni i lugn och ro hemma väljer ut era bilder. Bilderna levereras sedan på ett usb-minne eller via nedladdning Alla mina bilder levereras högupplösta så att ni kan använda dem fritt. Jag hjälper gärna till med framkallning om så önskas.

Vår

Sommar

Höst

Vinter

Smash the Cake

Kombinera 1 års porträtten på ditt barn med en Smash the Cake fotografering. Vi dukar fram tårta, ballonger och annan rekvisita och låter ditt barn, kanske för första gången, få smaka och sätta händerna i en tårta i den färgen ni själva valt.
Garanterat en mysig stund och ett fint minne att spara!

Studiofotografering

Jag erbjuder fotografering både utomhus på valfri plats och i min studio i Ängelholm.

Min studio är ganska liten och anpassar sig bäst för de mindre barnen, syskonfoto eller smash the cake.

När jag fotograferar i studion behöver barnen sitta någorlunda stilla jämfört med fotografering utomhus då jag mer kan hänga med när barnet rör sig eller hela familjen leker.

I studion finns olika rekvisita för fotograferingen som vi använder oss av.  
Garanterat en mysig stund och ett fint minne att spara!

Se fler bilder under galleri.

Galleri Barn & Familj

Medan ni upplever ögonblicket, bevarar jag minnet åt er.

Vi alla tyckte Linda var en underbar fotograf!
Genom sitt engagemang och sitt stora intresse och kunnande leverera en bildserie som fick en att häpna!
Vill bara ha mer! Du är bäst!

Linda Olsson