” I det enkla bor det vackra” uttrycker sig Ernst Kirchsteiger.
Jag tror på det som är äkta.
Jag tror att människor i sin enkelhet är vackra precis som man är bara man är sig själv och jag älskar att visa detta genom mina bilder.

Linda Johnsson

Få människor är nog så hemmakära som jag, visst älskar jag att komma bort men gärna inte för länge och helst med mina nära och kära i bagaget. Jag älskar att småpyssla i mitt hem och är grym på att köpa inredningsprylarna som min man sedan får skruva ihop och sätta upp på noga utvald plats. En annan passion är matlagning, att noggrant planera ihop en meny och sedan njuta den tillsammans med vänner och sitta och småsnacka till småtimmarna.
Att träffa nya människor är något av det bästa jag vet, gärna om dem har samma dåliga humor som jag och nära till skratt. Jag ser fram emot att höra av er så styr vi upp något riktigt bra tillsammans.

Min största drivkraft – min familj
När jag blev mamma förändrades mitt liv. Någon annan än jag själv blev det viktigaste och livet fick en ny mening. Min största uppgift som mamma till Axel är att vara en god förebild och ge honom trygghet, jag vill att han ska sträva efter att nå sina drömmar, lära honom att ingenting är omöjligt – bara man inte ger sig och att livet blir vad man gör det till. Min man, min stora trygghet i livet, han som älskar mig för den jag är, även när jag långt in på nätterna sitter med mina kunder på skärmen. Ingen annan än han har gjort detta möjligt för mig!
Life is an open book full of blank pages
YOU WRITE THE STORY AS YOU GO