Happiness is a journey – not a destination

” Linda, du vart en helt otrolig fotograf under hela vår dag, så avslappnat och grymt roligt vi hade och du lyckas fånga alla våra underbara ögonblick. Är så enormt lycklig att just du blev vår bröllopsfotograf denna underbara dag som vi sent ska glömma. Man blir ju helt förtrollad av att kolla tillbaka på alla superfina bilder. ”

Therese & Mikael

” Linda är så himla duktig på att fota naturliga och vackra bilder och är fantastisk att jobba med! Är jättenöjd och rekommenderar starkt. ”

Michelle & Hans

” Linda du är en fantastisk fotograf som fick både mig och Fredrik att slappna av och njuta framför kameran. Du har lyckats fånga alla magiska ögonblick och känslor från vår stora dag! TACK! Jag kommer inte att tveka en sekund nästa tillfälle vi behöver en fotograf. Du är grym! ”

Caroline & Fredrik

” Tusen tack Linda för fantastiska bilder från vår bröllopsdag! Du fick allt att kännas så naturligt och avslappnat. Trots att regnet öste ner så hade du is i magen och fångade stunderna när det lättade, och bilderna blev magiska! Tack! ”

Therese & Anders
” Fotograferingen va rolig och avslappnad och fick oss att glömma nervositeten, lite som en förfest inför resten av dagen. Resultatet av dagen är helt fantastiskt och vi hade valt dig om och om igen. ”

Elin & Magnus
” Linda är en fantastisk fotograf! Hon blev en del av hela vårt bröllop! Redan efter vårt första samtal kändes det som vi känt varandra länge och det kändes tryggt att ha henne vid vår sida under bröllopsdagen! Hon fångade de mest underbara bilder från vår dag – det är som att återuppleva allt om och om igen! Skratten, nervositeten, förväntan, pirret, tårarna… ja allt! ”

Martina & Jesper