Isabelle och Daniel, ett härligt par med nära till skratt och en sjungande dialekt från Västkusten. En lördag i september var det dags för deras stora dag och gästerna va bjuda till bröllop på fina Österlen. Vilken bröllopsfotograf hoppar inte jämfota av glädje över att få fotografera där. Platsen var dessutom fantastiska Kivikshotell, med sin vackra interiör och fina utsikt.

Jag möte först upp Isabelle och hennes tärnor i ett av de ljusa rummen på hotellet, där va jag med dem under deras förberedelser. Sedan var det dags att möta upp Daniel och hans bestman i andra delen av hotellet. Avslappnade och glada smuttandes på varsin Whiskey satt dem där och bara väntade på att dagen skulle dra igång.

First Look, denna magiska stund under den stora dagen som jag verkligen rekommenderar alla att föreviga. Stunden då brudparet ser varandra för första gången. Så gjorde även detta par och fotografen fick som vanligt fälla en liten tår.

Porträttbilderna togs på noga utvalda ställen i närheten bland äppleodlingar, havet och en favorit-loppis.

Därefter begav vi oss till vackra Vitaby kyrka som ligger på toppen av en kulle med fantastisk utsikt. Där hade alla gäster samlats för vigsel med magisk sång och musik, så känslosamt och vackert.

Fest och mingel fortsatte sedan natten lång på Kivikshotell.