En härlig sommardags mötte jag upp detta blivande brudpar på vackra Bjäre Halvön för att reka lite platser för deras bröllopsfotografering. Alla som varit där vet ju hur vackert det är med havet, ängarna och de betande korna.

Lördagen den 9 september var det äntligen dags för Therese & Anders dag.

Förberedelserna för brud och hennes fina tärnor va i full gång i den vackra villan uppe på kullen. Champagnen va uppkorkad, håret uppsatt, klänningarna hängde snyggt och väntade medans tjejerna åt det sista på lunchen.

I lugn och ro klädde dem sig sedan innan det va dags att ge sig av mot ”first-look” som var planerad på en fin äng vid havet.

Ingenting kunde gå fel, inte ens när det började droppa från den tidigare

blå himmeln.

Vi var äntligen på väg och då öppnade sig himmelen och det skulle visa sig bli en av de mest regniga dagarna sommaren 2017.

Men allt löser sig bara man håller humöret uppe och bestämmer sig för att njuta av dagen, vilket detta par verkade vara världsbäst på.

Första mötet för brudparet under varsitt paraply blev mysigt och lite andra bilder togs också.
Som tur var fanns en plan B, ett vackert Orangeri.

Direkt vi kom dit tackade jag lite tyst för mig själv gudarna för regnet, annars hade jag aldrig fått uppleva denna fantastiska plats och bilderna vi fick där.

Vigseln skedde sedan i Västra Karups Kyrka och bröllopsfesten för släkt och många vänner hölls sedan i bygdegården i Västra Karup.